Konto i prywatność
Usuń konto Done!Next
Tutaj możesz poprosić o trwałe usunięcie konta, nawet jeśli nie możesz otworzyć ani zainstalować aplikacji.
Co zostanie usunięte
Po potwierdzeniu tożsamości proces usuwa konto i powiązane dane kontrolowane przez Done!Next:
- Konto Firebase Authentication, sesje dostawców i profil Done!Next.
- Ustawienia, grupy, zadania, notatki, harmonogramy, przypomnienia, historia, archiwa, dane synchronizacji i migawki w chmurze.
- Zdjęcia zadań i wielokrotnego użytku zasoby zdjęć zapisane z kontem.
- Relacje Done!Next Care, zaproszenia, uprawnienia, przeniesienia i rekordy Care powiązane z kontem.
- Tokeny push, metadane urządzeń, telemetria powiązana z UID i błędy synchronizacji.
- Kontrolowane przez Done!Next rekordy promocji, nadań, uprawnień i kopii danych sklepu.
Tej operacji nie można cofnąć.
Po zakończeniu konta i usuniętych danych w chmurze nie będzie można przywrócić.
Ten formularz służy do całkowitego usunięcia konta. Nie oferuje usunięcia wybranych danych przy zachowaniu konta.
Wyślij prośbę o usunięcie
Wpisz adres e-mail używany na koncie Done!Next. Wyślemy na niego ograniczony czasowo link potwierdzający.
Potwierdź prośbę o usunięcie
Przycisk wykorzysta jednorazowy link i umieści zweryfikowaną prośbę w bezpiecznej kolejce przetwarzania.