Hesap ve gizlilik
Done!Next hesabını sil
Uygulamayı açamasan veya yükleyemesen bile kalıcı hesap silme talebini buradan gönderebilirsin.
Neler silinecek
Kimliğin doğrulandıktan sonra silme akışı, Done!Next kontrolündeki hesabı ve hesaba bağlı verileri kaldırır:
- Firebase Authentication hesabın, sağlayıcı oturumların ve Done!Next profilin.
- Ayarlar, gruplar, görevler, notlar, planlar, hatırlatıcılar, geçmiş, arşivler, senkronizasyon kayıtları ve bulut anlık görüntüleri.
- Hesapla birlikte saklanan görev fotoğrafları ve yeniden kullanılabilir fotoğraf varlıkları.
- Done!Next Care ilişkileri, davetler, izinler, devirler ve hesaba bağlı Care kayıtları.
- Push tokenları, cihaz meta verileri, UID bağlantılı telemetri ve senkronizasyon hata kayıtları.
- Done!Next kontrolündeki promosyon, hak verme, entitlement ve mağaza ayna kayıtları.
Bu işlem geri alınamaz.
İşlem tamamlandıktan sonra hesap ve silinen bulut verileri geri getirilemez.
Bu form tam hesap silme içindir. Hesabı koruyup yalnızca seçili verileri silme burada sunulmaz.
Silme talebi gönder
Done!Next hesabında kullandığın e-posta adresini gir. Bu adrese süreli bir doğrulama bağlantısı göndereceğiz.
Silme talebini doğrula
Aşağıdaki düğme bu tek kullanımlık bağlantıyı tüketir ve doğrulanmış talebi güvenli işlem kuyruğuna alır.